Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Зустрічаємо новий Lamborghini Urus

Вдруге в своїй історії італійці з Lamborghini презентували спортивний позашляховик, який завдяки своїм технічним характеристикам зможе на рівних змагатися з традиційними суперкарами в кузові купе. Люксовий кроссовер на ім’я Urus надійде до дилерської мережі навесні 2018 року за ціною від 190 тисяч євро. А поки що, давайте ближче познайомимось з цим насправді розкішним автомобілем.

Ще до презентації Lamborghini Urus навколо цього проекту точилося багато суперечок стосовно доцільності та необхідності створення спортивного кроссовера. Але розвиток автомобілебудування та попит на позашляховики створили сприятливі умови для появи дуже потужного та чудово керованого повнопривідного кроссовера. Інженерам бренду Lamborghini вдалося наділити новий Urus ДНК від своїх більш традиційних моделей.

Зовнішній вигляд Lamborghini Urus виконано в фірмовому стилі італійської компанії, але при цьому виробнику вдалося адаптувати ефектний дизайн до габаритних розмірів кроссовера. На вибір клієнтам пропонують колісні диски діаметром від 21 до 23 дюймів. Задня частина кузова має купе подібні форми, які не випадають з загального дизайну. Urus побудований на тій самій платформі MLB Evo, що й Audi Q7, але при цьому позашляховик від Lamborghini має індивідуальні налаштування та ексклюзивне обладнання.

Під капотом новачка сховано надсучасний 8-циліндровий двигун об’ємом 4 літра, який розвиває 640 к.с. та 850 Нм крутного моменту. В парі з двигуном агрегатується 8-ступенева автоматична коробка перемикання швидкостей. Також, особливим для Urus стане система повного приводу з можливістю повно керованого шасі з векторним розподілом крутного моменту. Навіть у базовій версії на борту суперкара є пневматична підвіска та вуглецево-керамічні гальма. 

Інтер’єр виглядає трохи перегруженим різноманітними вимикачами та тумблерами, але це не повинно зашкодити керуванню, адже рульове колесо дуже слухняно лягає прямо до рук водія. В якості додаткового обладнання італійці пропонують безліч опцій та систем допомоги водію. Автоматична паркова, шкіряний салон, клімат-контроль, мультимедія та круїз-контроль є навіть у базовій модифікації. 

Завдяки потужному двигуну, розгін з 0 до 100 км/год триває всього 3,6 секунди. Максимальна швидкість Lamborghini Urus перевищує 300 км/год. Система повного приводу відправляє 60% крутного моменту на задні колеса, а передні отримують 40%. Водію доступні наступні режими управління - Strada, Sport, Corsa, Terra, які змінюють налаштування майже всіх бортових систем автомобіля… 

 

08.12.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Зустрічаємо новий Lamborghini Urus

Політика конфіденційності